Maak kennis met het nieuwe normaal, bent u er klaar voor?


Begin 2020 sloeg Corona toe en de wereld veranderde drastisch én voorgoed. In vele landen is een lockdown van kracht en worden mensen op het hart gedrukt thuis te werken. Vele zullen uiteindelijk terugkeren naar kantoor maar ook vele zullen dat niet doen, of in ieder geval niet meer fulltime. Welkom bij het nieuwe normaal waarin huizen veranderen in kantoren, handelscentra of bedrijven, ben jij er klaar voor? Om het huis om te toveren tot een ''home office'' is een professionele uitrusting nodig.

Webcam

Een goede zakelijke oplossing om vanuit thuis te werken is een webcam van goede kwaliteit. Een ingebouwde webcam is om mee te beginnen in orde maar wilt u professionaliteit uit stralen en een krachtige face-to-face verbinding genereren, is een goede HD-webcam essentieel. Kies voor ons nieuwe model de Axtel AX-FHD Webcam PRO en je zal niet teleurgesteld worden. Voor meer informatie of een test, neem contact met ons op.

Headset van hoge kwaliteit

Als het om geluid gaat zijn twee zaken erg belangrijk; geavanceerde geluidskwaliteit en noise cancelling. De eerste zorgt voor het beste gesprek met een helder geluid en de twee blokkeert als het ware het geluid op de achtergrond wat ervoor zorgt dat je ongestoord door kan gaan met je werk. Wij adviseren de VOICE UC Serie om het beste uit je werkdag te halen. Gaat je voorkeur uit naar draadloos? Dan adviseren wij de PRIME X Serie.
IP-telefoon
Voor de mensen die liever geen headset dragen, maar toch professioneel willen klinken. Door de geavanceerde technologie word je voorzien in een ideale geluidskwaliteit en functionaliteit. Om overal optimaal te kunnen communiceren en verschillende functies te combineren raden wij je aan te kiezen voor de IP Phone AX-400W.
Scherm (-en)
Kwaliteit en kwantiteit, twee dingen die je moet overwegen. De meeste laptops van tegenwoordig zijn van voldoende kwaliteit. Met betrekking tot kwantiteit is het belangrijk om in je achterhoofd te houden dat de thuiswerkplek in volledige samenwerking dient te zijn met kantoor. Is het noodzakelijk om tijdens een werkoverleg belangrijke documenten te bestuderen of aantekeningen te maken, aarzel dan niet en kies voor een tweede scherm. Neem contact op met onze partners Copaco en Travion voor het beste advies.
Bureau & stoel
Nu we meer thuiswerken is een goede basis van groot belang. Om klachten te voorkomen is het belangrijk om op een ontspannen manier met werk bezig te zijn en de belasting van het lichaam tot het minimum te beperken. Zorg dus voor een stoel die met het lichaam mee beweegt en een bureau dat op de juiste hoogte is afgesteld.
Thuiswerken kan ons leven onvoorstelbaar veranderen en dan wel op de goede manier. Investeren in de juiste producten is een voorwaarde voor succes. Maak het jezelf gemakkelijk en je zal merken dat je op je best zult presteren!